Samsung Galaxy S Prijsvergelijk

 

Samsung Galaxy S 1900 voor prijzen Galaxy S 1900 klik op prijzen

 

Over de Samsung Galaxy S Plus Black

De Samsung Galaxy S Plus kan zeker gezien worden als de opvolger van het meer dan succesvolle type Galaxy S. Belangrijkste verschillen met de voorganger zijn een snellere processor van 1,4 GHz en een grotere batterijcapaciteit van 1650 mAh.

De Samsung Galaxy S Plus heeft dus een 1.4 GHz single-core Qualcomm processor aan boord. Dit is één van de krachtigste processors van dit moment. Dit maakt de iGalaxy S Plus tot een hele snelle smartphone. Het draaien van verschillende functies en toepassingen zal dan ook geen enkel probleem zijn. Internetten en muziek luisteren is ook mogeijk. Ondanks deze krachtige processor, is het formaat niet aangepast en ligt ook de Galaxy S Plus goed in de hand.

Gebruikersgemak is de kern van Android, het OS van Google. Het homescherm is zelf in te richten. De versie van Android is 2.3.3 oftewel Gingerbread, deze moderne versie van dit besturingssysteem zorgt voor enorm veel gebruikersgemak en een veelvoud aan apps.
Naast normaal gebruik is ook internetten natuurlijk een belangrijk element van deze smartphone. Ook hier is veel aandacht aan besteed. Door de UMTS/HSDPA ondersteuning kun je vliegensvlug internetten. Surfen nabij een WiFi-hotspot is ook mogelijk.

De Samsung Galaxy S Plus beschikt over een kwalitatieve 5 megapixel camera en aan de voorzijde van het toestel zit een tweede camera voor video bellen. 
De video opnames zijn in HD kwaliteit. Het 4 inch Super AMOLED touchscreen geeft de gemaakte foto’s en video’s superhelder weer.
Het interne geheugen is met een microSD kaart van maximaal 32 GB uit te breiden.

Bron Telfort.nl